Макси пакет

Макси пакет
Макси пакетот е наменет за сите оние кои сакаат на своите партнери да им пружат безброј информации за себе и за својата фирма на детален и прецизен начин.

Пакетот Макси вклучува:
• Хостинг пакет миди (за првата година гратис) Регистрација на 1 .mk домен (пр. www.ime_na_firma.com.mk)
• 600 mb веб простор
• 20 емаил адреси (пр. ime@ime_na_vasa_firma.com.mk)
• Дневна емаил статистика за посетеноста на Вашата веб страна
• Редовна сигурносна копија во случај на губење на податоците
• Пријава на интернет страната на македонски интернет претражувач www.pogodok.com.mk
• Пријава на најголемиот интернет претражувач www.google.com
• Број на страници: 18
• Внесување и обработка на доставените текстови и фотографии
• Веб дизајн од готови шаблони
• Контакт форма на самата страна
• Интерактивна карта МКД, Град, Улица
• Внесување на еден странски јазик

Цената на овој пакет е 30,099,00 ден
Можна доплата за оргинален веб дизајн

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}