Миди пакет

Миди пакетот

Миди пакетот ги содржи сите најосновни информации за Вашата фирма, т.е. сите елементи од Мини пакетот т.е. сите детални информации околу Вашата фирма.

 

Пакетот Миди вклучува:
• Хостинг пакет Мини (гратис за првата година)
• Регистрација на 1 .mk домен (пр. www.ime_na_firma.com.mk)
• 400 mb веб простор
• 10 емаил адреси (пр. ime@ime_na_vasa_firma.com.mk)
• Дневна емаил статистика за посетеноста на Вашата веб страна
• Редовна сигурносна копија во случај на губење на податоците
• Пријава на интернет страната на македонски интернет претражувач www.pogodok.com.mk
• Пријава на најголемиот интернет претражувач www.google.com
• Број на страници: 12
• Внесување и обработка на доставените текстови и фотографии
• Веб дизајн од готови шаблони
• Контакт форма на самата страна
• Статичка карта за „Локација„

Цената на овој пакет е 24,990,00 ден
Можност за доплата на оргинален веб дизајн

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management

 


Прати на пријателПоследни проекти

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="75" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="bottom, right" display="show" src="/rainka.jpg,sam-8.jpg,sam-9.jpg,sam-10.jpg,sam-11.jpg,sam-12.jpg,sam-13.jpg,sam-14.jpg,sam-15.jpg,sam-16.jpg,sam-21.jpg,sam-23.jpg,sam-24.jpg,sam-25.jpg,sam-26.jpg"} {/highslide}